Even voorstellen:TEAM G. NIESSEN B.V.Geralt

Dana

Rick

Daniel

Geralt Niessen is eigenaar en drijvende kracht achter het bedrijf. Met zijn jarenlange ervaring staat hij niet snel voor een verrassing. Geralt staat met zijn mannen het liefst op de werkvloer om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren en om de vertaalslag te maken tussen uw wensen en de uitvoering daarvan.

Dana Niessen - van Deinsen is het eerste aanspreekpunt op kantoor. Dana regelt alles op het gebied van de administratie en op het gebied van personeelszaken. Haar motto is: Als iedereen tevreden is van klant, medewerker tot leverancier, dan pas is het goed.

Rick Meinema is onze machinist minikraan en grondwerker. Ook Rick is al jaren werkzaam in dit mooie vak en heeft daardoor al veel meegemaakt op de werkvloer. Hij ziet dan ook al snel een oplossing. Rick wil dat zaken van A tot Z geregeld zijn en denkt dan ook graag mee tot in de kleinste details.

Daniel van Ommen is onze hoofd stratenmaker en rechterhand van Geralt als het gaat om de uitvoer van projecten. Hij is een echte veteraan in het vak. Geen uitdaging is voor hem te gek en hij vindt voor u altijd een juiste oplossing. Voor Daniel is alleen perfect goed genoeg.

Roalt

Roalt is onze jongste- maar meest veelzijdige machinist. Of hij nu op een minkraan stapt of op een 16-tonner en alles daaromheen: Hij draait zijn hand er niet voor om. Ervaring heeft Roalt dan ook al jaren en het vak is hem met de paplepel ingegoten. Voor Roalt is het belangrijk dat hij goed werk voor u kan afleveren. En hij stopt niet eerder dan dit zo is. Hij denkt graag mee en denkt in mogelijkheden. Alleen goed voor elkaar en dik tevreden is genoeg voor Roalt.

Alexander

Alexander is onze machinist op de midikraan. Alexander is het type stille wateren diepe gronden. Hij werkt hard, overziet het geheel en geeft u hierdoor altijd aan wat er speelt of wat een betere oplossing is voor uw project. Alexander is een specialist op de kraan met een bult ervaring en goed gedegen inzicht. Alexander heeft het volgende motto: Effectief werken is kosten besparend en is prettig voor iedere partij.

Justin

Justin is onze Benjamin en werkzaam als grondwerker. Hij werk nog niet zo lang bij de club maar heeft op zijn jonge leeftijd al wel enkele jaren ervaring. Ook voor Justin geldt dat hij van jongs af aan al in dit vakgebied werkzaam wilde zijn. En dat maakt hem gemotiveerd om te leren en verder te kijken. Wat het mooie is aan Justin is dat hij al zelfstandig kan werken en echt een jongen is van de praktijk. De veelzijdigheid in dit werk maakt dat je overal iets moois kunt maken en kunt leren zegt Justin. En zo maak je dan de klant tevreden.

Petra

Petra is op dinsdag, woensdag en donderdag de aanvulling in de administratie en voor u het telefonische aanspreekpunt. Ook een stukje marketing neemt ze voor haar rekening. Een behoorlijk uiteenlopend pakket. Maar dat maakt het nou juist zo leuk, zo zegt ze zelf.

Petra is de zus van Geralt en super trots op zijn bedrijf dat ze van begin af aan een warm hart toedraagt, dat maakt het voor haar ook zo leuk om te werken bij G. Niessen Grondwerk en Bestrating.

Stephan

Stephan is bij ons machinist op de 15 Tons JCB kraan.

Dat hij een goede machinist is kunt u hier al uit opmaken. Niet iedereen kan uit de voeten met zo'n grote machine en dan ook nog eens goed het overzicht en de rust bewaren maar Stephan wel!

Stephan is rustig, zegt niet alles maar ziet wel alles. De kleinste details gaan niet zomaar aan hem voorbij. Dit maakt Stephan een onmisbare kracht voor de meest diverse projecten. Hij heeft een international 353 oldtimer trekker, het sleutelen daaraan is zijn grote hobby!
Waarom hij werken bij G. Niessen Grondwerk en Bestrating zo leuk vind is omdat hij op verschillende projecten komt. En natuurlijk de vrijdagmiddag borrel.

Thomas

Thomas is onze vrachtwagenchauffeur en tevens grondwerker.

De afwisseling tussen het grondwerken en rijden op de vrachtwagen maakt het voor hem juist zo leuk om te werken bij G. Niessen Grondwerk en Bestrating. In zijn vrije tijd is hij veel te vinden achter de bbq. Een echte grillmeister in ons team! Goed om te weten voor de jaarlijkse zomerbbq.
Wij staan graag voor u klaar!