Grondwerk

Tuin aanleggen of oprit bestraten? Daar is graafwerk voor nodig. G. Niessen B.V. levert het juiste materiaal met vakbekwame machinisten voor het omspitten, egaliseren en uitgraven van uw grond.

 

Met onze machines spitten we tuinen om, graven we bouwputten uit en graven we sleuven voor kabels en leidingen. Bedrijventerreinen, gemeentegronden en particuliere kavels, met onze jarenlange ervaring is geen klus ons te gek.

 

Wij voeren uw grondwerk in eigen beheer uit, zodat wij gegarandeerd hoge kwaliteit leveren aan onze klanten.

 

Heeft u vragen of wilt u een offerte voor uw project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden en tarieven.

 

Bestrating

Bestrating nodig? G. Niessen B.V. komt graag bij u om uw bestrating te leggen. (Sier)bestrating in uw tuin en op uw kavel bepaalt de sfeer. Onze vakmensen snappen dat. Wij zijn ruim 15 jaar een betrouwbare partner als het gaat om nauwkeurige en professionele bestrating voor particulieren en bedrijven.

 

Van kronkelige tuinpaadjes en strak aangelegde opritten tot ruime parkeerplaatsen en openbare trottoirs, wij bestraten netjes en snel uw stuk grond.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het bestraten van:

- Sierbestrating

- Opritten

- Parkeerplaatsen

- Terrassen

- Tuinpaden

- Gemeentetrottoirs

 

Heeft u straatwerk in de omgeving Ermelo, Harderwijk en Putten?

Neem dan gerust contact met ons op. Omdat wij niet geloven in standaard werk, bespreken we graag uw wens en ideeën en maken direct een offerte op maat voor u.

 

Verhuur

Een tuin omspitten en sleuven graven voor leiding en kabels? Of gaat u een riolering aanleggen? Dan heeft u een graafmachine nodig.

G. Niessen B.V. heeft de juiste machine voor u en verhuurt deze met machinist. Ook verhuren wij stampers, trilmachines en containers.

Wij leveren de machines met onze aanhanger en/of vrachtwagen op elke gewenste locatie. U hoeft dus niet zelf het vervoer te regelen.